Min Portfölj

Jag har byggt upp en relativt stor och diversifierad portfölj sedan starten i början på september-2019. Nedan har jag lagt in en spegling av min portfölj som visar aktuellt innehåll. Analysverktyget har jag utvecklat med hjälp av Google Sheets och automatiskt uppdaterande Google Finance-formler.

Med andra ord kan du nu följa min portfölj i mer eller mindre realtid för att ta del av värdeutvecklingen. Använder du dig av en mobil eller surfplatta så kan du skrolla genom att dra med ditt finger över bilden. Då får du en skaplig överblick även om det blir tydligare på en större skärm.

Aktieportfölj

Under den automatiskt uppdaterade portföljen har jag lagt in en bild på hur hela mitt analysverktyg ser ut. Jag har flera flikar med bland annat indata, utdelningar och aktielogg i verktyget men bilden visar just analys-sidan.

Klicka på bilden för att få full storlek.

Analysverktyg

2 Kommentarer

 1. Har du nyligen börjat spara? Det var en rejäl och stabil portfölj, ser att du lyckades köpa vissa aktier riktigt billigt, keep it up! Snart 1 miljon!

  Två Månadslöner

  november 8, 2019
  Svara
  • Sparfokus Sparfokus sa:

   Jag har haft ett större kapital liggandes vid sidolinjen under några år, i väntan på det stora raset. Nu var jag trött på att vänta så jag köper in mig undan för undan. Tack för din kommentar!

   november 9, 2019
   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.